divendres, 14 d’abril del 2023

CONCERTS DE SETMANA SANTA 2023


En aquesta Setmana Santa hem realitzat una petita gira que ha consistit en, a més del tradicional Concert de Rams a la Prioral de Reus, dos concerts, a la Catedral de Tortosa, i a la Societat de Solivella.


El Concert de Rams es va celebrar diumenge 2 d'abril., amb la participació també del Cor Prades.

Va ser aquesta formació, dirigida per Carles Capseta, la que va obrir el programa, amb una interpretació de diverses peces variades que van mostrar el seu magnífic treball.



Acte seguit vam oferir el nostre programa, reduït per a l'ocasió a una estrena absoluta dins el nostre repertori -i probablement una gairebé estrena a nivell absolut, ja que es tracta d'una obra poc coneguda-, la "Missa a 3 Veus amb violins", del mestre organista olotí Josep Lamarca (1735-1813). Sota la direcció habitual de la Núria Francino, vam comptar amb el quartet de músics compost per Lluís Ràfales (piano i baix continu), Graciela Bodmer i Raül Contreras (violins) i Laura Sánchez (violoncel).

El final va consistir en dues peces cantades conjuntament per les dues corals, amb "Signora delle cime" i el "Cànon de la pau".





Dimarts dia 4 d'abril oferíem el segon concert a la Catedral Santa Maria de Tortosa. Era un concert a benefici de la Casa d'Acollida de la capital del Baix Ebre. Vam repetir la Missa de J. Lamarca, amb una primera part composta de quatre peces breus:

-"Cançó de bres per a una princesa negra" (A. Rodríguez Sabanés / G. Janer)

-"Canta la mare" (A. Chover Salom)

-"Signora delle cime" (G. Marzi)

-"Cantique de Jean Racine" (G. Fauré).

Podeu veure el concert complet aquí.

I dissabte dia 8, enmig ja de ple de la Setmana Santa, vam repetir aquest mateix programa a la Societat de Solivella.




Podeu veure uns fragments del concert aquí.

Dos desplaçaments molt satisfactoris que van arrodonir una setmana molt gratificadora per a la nostra formació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada