diumenge, 5 de maig del 2019

72è Concurs Exposició Nacional de Roses



Un any més vam ser convidats pel Centre de Lectura de Reus a participar en un dels seus magnes esdeveniments, el Concurs Exposició Nacional de Roses, un dels que sens dubte marca el calendari de la vida cultural i social d'aquesta entitat de tanta solera, i també de la ciutat naturalment, a banda de tenir una repercussió que s'estén a tot Catalunya i fins i tot més enllà, en tractar-se del més antic, de llarg, concurs de roses del país.

Enguany arriba a la seva 72a edició. Aprofitant l'ocasió s'alia amb l'Any Roseta Mauri i combina amb la dansa els seus intensos tres dies de programació. Vam compartir així  l'acte d'inauguració amb una representació del'Escola de Dansa del mateix Centre de Lectura, a més de la glossa molt interessant a càrrec de l'arquitecte Anton M. Pàmies, seguida de l'atorgament  dels premis als concursants en les diferents categories del Concurs de roses i el de composició florals.

El nostre concert cloure l'acte i va consistir en un reduït repertori de quatre peces, que va concloure amb la "Rosa de bardissa" de Heinrich Werner, molt escaient per a l'ocasió, a més de les tradicionals catalana  "Rossinyol" i castellanes "Más vale trocar" i "Ay, luna que reluces".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada