dilluns, 24 de desembre del 2018

CONCERT DE NADAL AMB CAMERATA XXI


El proppassat dia 22 de desembre vam gaudir de l'oportunitat de col·laborar amb l'Orquestra Camerata XXI de nou. Aquesta vegada en el marc del teatre Batrina i en un format especial, divertit i festiu.

L'orquestra amiga va posar a l'escenari sempre engrescador d'aquest preciós teatre un concert distès i amè, on es barrejaven composicions lleugeres, extretes de bandes sonores de pel·lícules molt conegudes, amb altres melodies de caire similar, i un apartat de música tradicional nadalenca, en el qual vam poder intervenir, juntament amb altres corals, en una oportunitat única i irrepetible de crear un gran cor. Amb nosaltres van cantar els amics de Les Veus de la Terra, i quatre corals prioratines, la Coral Vila de Falset, la Coral Amics Cantors de Marçà, els Cantaires de Pradell de la Teixeta, i la Coral de Porrera. Va dirigir el conjunt d'orquestra i cor el director igualadí Daniel Mestre

Vam comptar també amb l'aportació de diversos solistes. Entre d'altres, els percussionistes Paco Vidagany i Paco Montañès, que van protagonitzar alguns dels moments més divertits de la vetllada, amb la interpretació de les cèlebres peces "Simfonia de les joguines" de Leopold Mozart, o "La màquina d'escriure", la peça contemporània escrita per Leroy Anderson que ha esdevingut també molt popular. Amb aquests entreteniments es va passar a la part de valsos que va donar un aire de concert de fi d'any,en el qual no van faltar les inoblidables peces de Johann Strauss "El Danubi blau" i la "Marxa Radetzky" de Johan Strauss pare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada