dilluns, 15 de gener del 2018

ADÉU EMOCIONAT A JOSEP CREUS


El passat dia 11 de gener ens deixava un dels membres més veterans del nostre Cor, el Josep Lluís Creus, el Dr. Creus per a molts. Un dels més veterans ja que de fet va ser un dels seus cofundadors, president de l'Associació del Cor durant una llarga temporada i en tot moment una de les seves ànimes vitals. Fins a 'últim moment que la seva última malaltia li ho va permetre es va mantenir actiu com un veritable puntal a la corda dels baixos. La seva pèrdua serà sens dubte molt important per a tots nosaltres.

Dotat d'una veu magnífica i un talent musical molt refinat, sempre va ser un referent per a tots els seus companys, com encertadament va dir l'actual presidenta de l'Associació, Elena Giménez, en el funeral que va tenir lloc a l'església de Sant Joan Baptista de la nostra ciutat, escenari de nombroses actuacions del Cor en què ell hi ha participar. També allí hi vam ser, per interpretar alguns dels temes que més li havien apassionat, com, molt en especial, el "Cantique de Jean Racine" de Gabriel Fauré.

Vam poder escoltar, també, un grapat de testimonis dels familiars i amics més directes que ens van ajudar a completar la seva dimensió humana. Una dimensió que tristament hem perdut en el dia a dia però que, com va quedar palès, continua en el record i la petjada que ha deixat en les persones que el van tractar a fons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada