dilluns, 13 de novembre del 2017

UNA NIT DE PEL·LÍCULA


El Cor Mestral va participar en una peculiar nit musical que va organitzar a l'església Prioral de Sant Pere de Reus el seu organista titular, Josep M. Mas Bonet. Es tractava d'un concert amb un programa basat en música de pel·lícules, i el Cor va protagonitzar la primera part, sota la direcció habitual de Núria Francino, i amb l'acompanyament al piano de Marc Torres.

El repertori, triat per a l'ocasió, va combinar músiques populars, amb domini, com era obligat, de lesque han format part de bandes sonores de conegudes pel·lícules. Concretament, el programa que va poder gaudir gaudir el nombrós públic aplegat en una nit de diumenge a la Prioral va ser:

Can't help falling in love - Elvis Presley

No sé com estimar-lo - Andrew Lloyd Webber, adap. Joan C. Blanch

Cançó a Mahalta - Lluís Llach i Màrius Torres, adap. Andreu Ferré

Un núvol blanc -Lluís Llach, adap. Andreu Ferré

Blowin'in the wind - Bob Dylan, arr. de Júlio César Apollo

Toute la pluie tombe sur moi - Burt Bacharach

Blue Moon - Richard Rodgers i Lorenz Hart, adap. F. Vila

Tema d'amor de Cinema Paradiso - Andrea Morricone, adap. Joan Casas

En la segona part es van poder escoltar una sèrie de conegudes músiques pertanyents a pel·lícules adaptades a orgue i quartet de trombons per Lorién Santana, amb la interpretació d'ell mateix a l'orgue i el Quartet Gaudí.

Cal ressaltar que els membres del nostre Cor va dur un llaç groc en record dels dirigents polítics i de la societat civils catalans empresonats aquests dies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada