dijous, 25 de maig del 2017

UNA ROSA PER LA LLIBERTAT


En ocasió de la capitalitat cultural catalana de Reus, el Cor Mestral va participar durant mesos en la preparació d'un excepcional treball col·lectiu on convergien diferents associacions i col·lectius, amb diferents especialitats artístiques.
Primera sota l'impuls del VaporLab, amb la Coia Domingo, i després coordinats per Cèsar Compte, grups com l'orquestra Camerata XXI, Safareig Poètic i la Jove Companyia de Dansa del Centre de Lectura, van definir un gran acte a la plaça de la Llibertat que es va desenvolupar aquest passat dissabte 24 de maig.

Diversos tallers i activitats van anar omplint una jornada que va començar de bon matí amb una classe de ioga amb música en viu a càrrec de Gerard Marsal, i que va comptar amb nombroses col·laboracions: Origami Art i Teràpia, CRAC de Reus, Coordinadora de Dansa de Reus, nombroses escoles de la ciutat, centres cívics... Un gran desplegament la voltant de la imatge de la rosa i del concepte de llibertat.


El Cor Mestral va participar muntant un taller de cant que es va traslladar en acabat amb una posada en escena del resultat dins l'acte central a la plaça que va servir de cloenda de la jornada. les cançons triades per la directora del taller, la titular del nostre Cor, Núria Francino, van ser dues de Lluís Llach: "Un núvol blanc" i "Cançó a Mahalta".

Una gran ocasió per apropar-les iniciatives culturals d'agrupacions com la nostra a la ciutadania, i també de presa de contacte i de cooperació entre aquests distints col·lectius que mantenen viva l'empenta cultural de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada