dijous, 26 de novembre del 2015

PARTICIPACIÓ AL CONCERT DE SANTA CECÍLIAEl proppassat dissabte dia 21de novembre, el nostre cor va participar en la tradicional trobada de les distintes corals reusenques a la Prioral de Sant Pere en commemoració de la diada de Santa Cecília. Esqueia en aquesta ocasió la desena edició.

Enguany li pertocava l'organització, seguint l'habitual torn rotatori, a la Coral Harmonia Reusenca. A nosaltres ens va correspondre obrir el foc. Ho vam fer amb una estrena, l'harmonització del recentment traspassat Manel Oltra de la cançó de Joan Llongueres, "El General Bum Bum", i també una segona peça amb arranjament de l'eminent musicòleg, "L'oreneta de Queralt", de M. Ferrer i N. Ballarà, en substitució de la cançó de Feddy Mercury programada, per tal de dedicar un homenatge complet a la gran tasca en favor de la la música tradicional catalana que ha realitzat Oltra.


Després de la participació de la resta de cors, que podeu consultar al programa de mà -en l'entrada anterior-, l'acte es va tancar musicalment amb un cant comú de tots els cors, una cançó popular suïssa, "El Tirol", dirigida pel director de la Coral Harmonia Reusenca, Joan Pujol.

Abans vam poder escoltar els parlaments i felicitacions a la tasca de tots els participants a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Sr. Carles Pellicer, i del prior Mossèn Creu, que ens van honorar amb la seva presència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada