dimarts, 3 de febrer del 2015

PARTICIPACIÓ A LA RECEPCIÓ ANUAL D'ENTITATS DEL CENTRE DE LECTURA
El passat divendres, 30 de gener, vam participar a la recepció anual d'entitats que organitza el Centre de Lectura. Es tracta d'una magnífica tradició de l'entitat -una de les associacions deganes i més prestigioses de la ciutat-, que ja va arribar a la seva 31a edició, que té com a objectiu enfortir les relacions amb la resta d'entitats que componen el ric teixit associatiu de Reus, una ciutat capdavantera en aquest camp, tant de les vessants culturals com socials, esportives, etc. Així ho van destacar els tres intervinents en els parlaments: el president del Centre de Lectura, Xavier Filella, Joan Mallafrè, president del Centre d'Amics de Reus -entitat col·laboradora en la recepció d'enguany-, i l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer.

També tots van subratllar els moments delicats que passen les entitats com les representades, amb motiu de la crisi que ha afectat totes les institucions i administracions, i el repte que es presenta en el proper exercici per adaptar-se a la nova Llei de Transparència que els exigeix presentar comptabilitats públiques.

Prèviament havíem desenvolupat la nostra actuació, amb el següent programa:

Cants i rialles    (Robert L. de Pearsal)
Cançó de beure      (Gabriel Bataille)
El cavaller enamorat (Joan Manen)
La filla del marxant   (trad.catalana/ M.Oltra)
Margarideta     (trad.catalana/ M.Oltra )
A la plaça hi ha sardanes (Joaquín Alfonso)
Cançó del faroner      (Francesc Vila/ Miquel Desclot)
Cançó del cor del cavaller    (Francesc Vila / Miquel Desclot)
Rossinyol  ( trad. Catalana/A.Pérez Moya)


Per concloure, i en homenatge a la recent i malaurada pèrdua de la nostra cantaire Marina Bainat, el passat novembre, vam entonar una de les seves cançons predilectes: Signore delle cime. Tant els membres del cor com les persones que van tenir la sort de tractar-la en qualsevol de les seves múltiples activitats,entre elles les que va desenvolupar en el si de la pròpia casa que ens acollia divendres, no podrem oblidar-la.

Un moment de l'emotiva interpretació de Signore delle cimeCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada