divendres, 26 de desembre del 2014

CONCERT AMB NADALES

El concert de Nadal tradicional a la Prioral de Sant Pere, el lloc on tan bona acollida tenim per part del seu rector, Mossèn Creu, i del nostre públic fidel, va tenir lloc dissabte 20 de desembre. 

El programa, pràcticament el que ja havíem interpretat a la recent anada a Forès, va consistir en una combinació de música tradicional i de nadales populars, amb el final de la "Cançó de bressol" de Brahms que proporciona un comiat en una atmosfera molt especial. Tanmateix, a sol·licitud expressa del rector, va haver-hi com a coda la interpretació de la nadala universal "Santa Nit", que vam acabar cantant amb desfilada al llarg del transsepte i  entonant els últims compassos davant l'entrada.


Una bona manera d'acomiadar aquest 2014 que ha estat tan ple d'esdeveniments per al nostre Cor que ha vist celebrat brillantment els nostres 25 anys de singladura musical i, òbviament, social, cultural i de projecció a la vida de la nostra ciutat i de moltes altres ciutats, viles i pobles  als quals hem estat gentilment convidats.Mn. Creu va gaudir molt del concert i ens va sol·licitar
un bis molt especialCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada