divendres, 18 d’abril del 2014

CONCERT DE RAMS AMB EL COR DE CAMBRA TYRICHAE

Aquest diumenge de Rams, 13 d'abril, el nostre cor va protagonitzar el concert tradicional en aquesta data a la Prioral de Sant Pere. Aquest cop vam comptar amb el Cor de Cambra Tyrichae, de Tortosa com a cor convidat.





El Cor Tyrichae, sota la direcció de Raül Martínez, ens va delectar amb una exquisida interpretació de peces religioses d'autors moderns, Johan Duijck, Lazlo Halmos, Maurice Duruflé i Zoltán Kódaly, a més d'un fragment del Credo del Pare Cererols, "Et incarnatus est".





El nostre cor, sota la direcció de Núria Francino, va oferir una selecció de música religiosa de Bach ("Vós sou Senyor"), Di Marzi ("Signore delle cime"), Mozart ("Ave verum"), dos fragments del Psalm 18 de Marcello que ja és una peça habitual del nostre repertori, el fragment "Sanctus" de la Missa Alemanya de Schubert, i a més una peça de Fauré de gran bellesa, el conegut "Cantique de Jean Racine".




Vam comptar amb l'acompanyament al teclat de Marc Torres.



Prèviament, havíem efectuat una petita recepció al cor convidat i al nostre músic acompanyant, als quals vam fer entrega dels records que oferim habitualment amb motiu del nostre 25è aniversari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada