diumenge, 20 de maig del 2018

ACTUACIONS DEL MES DE MAIG


Aquest mes de maig ha estat ric en activitat per al Cor. A banda del ritme habitual d'assajos i preparacions per als propers concerts (el més proper, el tradicional de la nostra Festa Major), hem participat a tres esdeveniments amb distintes actuacions que ens han permès col·laborar amb distintes institucions del nostre territori més proper.

En primer lloc, el dia 5, vam fer un breu recitar per cloure la inauguració i lliurament de premis d'un dels certamens amb més tradició i popularitat dels que s'organitzen a Reus: el Concurs Exposició Nacional de Roses, que organitza el Centre de Lectura i que enguany arribava a la seva 71a edició. Vam cantar tres temes: "Un núvol blanc", de Lluís Llach, "Tema d'amor (Cinema Paradiso)", d'Andrea Morricone, i "Rosa de bardissa" (Goethe/H. Werner), amb la direcció de Núria Francino.

Ahir, 19, vam participar en la Roda Coral de la Federació Catalana d'Entitats Corals, que comptava enguany amb l'Orfeó Reusenc com a amfitriona. Vam compartir l'escenari del Teatre de l'Orfeó amb la Coral Arsis de l'Hospitalet de l'Infant (dirigida per Piotr Isel), la Coral Guspira del Morell (dirigida per David Molina), i el Cor l'Encís de l'Orfeó Reusenc (direcció d'Emili Sanz)

Vam abordar un repertori similar al de l'anterior cita abans esmentada, també amb la direcció de Núria Francino: "Un núvol blanc", "Tema d'amor (Cinema Paradiso)", i "Toute la pluie tombe sur moi" (Hal David / Burt Bacharach). Vam participar igualment en el cant comú amb els companys i companyes de la resta de corals, interpretant dalt de l'escenari el "Largo" de la Simfonia del Nou Món de Dvorak, dirigit per Emili Sanz.


Finalment, avui mateix hem complert amb una altra tradició, la de visitar la Residència d'Avis de la veïna ciutat de Cambrils, on hem brindat un petit concert amb alguns dels temes habituals del nostre repertori, alguna novetat i alguna sorpresa per suscitar la participació d'aquest públic tan especial amb el qual sempre ens és grat trobar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada