dilluns, 14 de desembre del 2015

NADAL AL PRIORAT


El concert de diumenge dia 13 de desembre a la Vilella Alta va significar l'obertura del cicle de concerts de Nadal del nostre cor enguany, i també l'oportunitat de fer una excursió per les sempre atractives terres prioratines,que va acabar amb un dinar de tota l'agrupació a la veïna localitat de la Vilella Baixa. El concert va tenir lloc a l'església parroquial de Santa Llúcia, i el programa va consistir en una combinació de nadales i altres peces peces corals, entre les quals algunes que van servir per homenatjar la gran tasca del recentment desaparegut Manel Oltra, aquesta insigne figura de la musicologia catalana.
El repertori va ser aquest: L’oreneta de Queralt, El testament d’Amèlia,  Ay luna que reluces,  O magnum mysterium,  La mare de Déu, Tararán, El noi de la mare, Fum, fum, fum, El pobre alegre i Santa nit.Una especial novetat va resultar la nostra participació a la missa que va precedir al concert, on vam interpretar les peces: Vos sóu Senyor i Signore delle cime. I encara de més novetat va resultar poder interpretar els Goigs de Santa Llúcia, que van marcar així una col·laboració molt estreta amb la població de la Vilella Alta, que tan bé i de forma tan emotiva ens va acollir.


 Moltíssimes gràcies a la parròquia d'aquest bellíssim poble, al seu alcalde i a tota la gent que va fer possible aquesta trobada, de la qual ens durem un record molt particular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada