dissabte, 2 de juliol del 2022

CONCERTS DE SANT PERE A REUS I AMPOSTA

Enguany, el nostre tradicional concert de Sant Pere ha variat d'escenaris. El que fem a la nostra ciutat es va traslladar a l'església de Crist Reis, i es va complementar amb un cocnert el dia següent a Amposta, devolució de la visita que ens va fer en aquell primer concert el Cor de La Lira Ampostina.


El concert a Crist Rei es va realitzar dissabte 25 de juny. El nostre programa es va centrar majoritàriament en temes de danses populars, si bé per motius diversos no es va poder acompanyar del grup de dansaires que havíem previst. 


Va ser el següent:

-Eco, d'Orlando de Lassus

-L'amo de Son Carabassa, popular de Menorca amb arranjament de M. Portas

-Bolero de Guadassuar, tradicional valenciana amb arranjament de D. Ramon i Lluch

-Rondel, tradicional valenciana amb arranjament d'E. López Chávarri

-L'hereu Riera, popular catalana amb arranjament de J. Cumellas Ribó

-Dansa de Castellterçol, tradicional catalana amb arranjament de M. Oltra

-Canta la mare, d'A. Chover Salom

Vam comptar amb la direcció de Núria Francino i l'acompanyament al piano de Lluís Ràfales.


A continuació, el Cor de la Lira Ampostina va interpretar "La llegenda de Sant Jordi", de Raimon Romaní, obra per a cor, piano,m percussió i veu narradora. La direcció també és de Núria Francino,  i  van acompanyar Rafel Haro a la veu, Lluís Ràfales al piano i Jofre Segura a la percussió.


A mode de cloenda, es van interpretar per part dels dos cors com a cant comú les peces "Alfonsina y el mar" i el "Cànon de la Pau".


El dia següent, diumenge 26, ens vam desplaçar a Amposta, a les magnífiques instal·lacions de La Lira Ampostina, per repetir el programa doble.

Va ser una visita molt agradable, com sempre a les terres del Monsià, que ens va permetre un cop més constatar la gran professionalitat de la gent de la Lira, i alhora la seva hospitalitat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada